Kokosový cukor je prírodné sladidlo získané z nektáru kvetov kokosových paliem. Táto sladká šťava sa jemne ohrieva na vytvorenie pevného bloku cukru, ktorý má podobnú sladkosť ako bežný cukor, no poskytuje navyše prírodné živiny.
🌱 Organické sladidlo
Organické sladidlo získané tradičnou výrobou na drevenom ohni
🍬 Bohatá karamelová chuť s ovocnými tónmi
deálna pre pečenie, nápoje a hlavne ceremoniálne kakao
💪 Obsahuje vitamíny B a minerály
ako zinok a draslík, ktoré podporujú celkové zdravie
🧁 Nízky glykemický index
30-35), zdravšia alternatíva k bežnému cukru
🍫 Perfektné pre ceremoniálne kakao
zdôrazňuje jeho prírodnú chuť a zvyšuje jeho výživové benefity 🌟
🔥 Prirodzene podporuje vitalitu a energiu
vďaka bohatému zloženiu minerálov
Pôvod
Naša cesta do sveta kvalitného jedla začala s našimi partnermi. Stále od nich získavame produkty z kokosových kvetov tej najlepšej kvality priamo z Indonézie. Kokosové palmy sú ideálne zmiešané plodiny a sú tradične pestované udržateľným spôsobom miestnymi farmármi. Produkty pochádzajú výhradne z malých farmárskych družstiev, ktoré sa starajú o pestovanie, zber a počiatočné spracovanie. V rodinách často dochádza k klasickému rozdeleniu práce: muži zberajú šťavu z kokosových kvetov ako "tapperi" a ženy spracovávajú šťavu na nektár a cukor.
Ako chutí kokosový cukor?
Pravý a kvalitný, kokosový cukor má intenzívnu karamelovú chuť s ovocnými tónmi, vďaka čomu je skvelý pre rôzne typy pečiva, nápojov a najmä pre ceremoniálne kakao, ktorému dodáva autentický chuťový zážitok.
Zloženie a výživové hodnoty
Náš kokosový cukor je prírodný a nerafinovaný, bohatý na vitamíny B, zinok, draslík, horčík a železo. Má nízky glykemický index, čo znamená menší vplyv na hladinu cukru v krvi, čo z neho robí zdravšiu alternatívu.
Prečo si vybrať kokosový cukor?
Tento kokosový cukor je vyrábaný tradičnou metódou, ktorá zachováva jeho bohatú chuť a výživové hodnoty. Je to perfektná voľba nielen pre bežné pečenie, ale aj pre obohatenie ceremoniálneho kakaa, ktoré podporuje duchovný a chuťový zážitok.